Gespecialiseerd in material handling van LINDE en TOYOTA

D06, D08 Veelzijdige Duo

Compact en wendbaar voor dubbele handlingprestaties

De dubbele voetstapelaars D06 en D08 zijn ideaal voor eenvoudig logistiek gebruik, bijvoorbeeld bij snelle transport- en orderverzamelprocessen in de supermarkt. Ondanks een hefhoogte van 2024 mm zijn de trucks zeer compact. Dit maakt het werken in smalle magazijnen eenvoudiger. En met behulp van de innovatieve kruipknop kan de truck nog steeds nauwkeurig manoeuvreren, zelfs als er heel weinig ruimte beschikbaar is. Het innovatieve caster-systeem biedt nog meer veiligheid. Het verbetert de tractie en stabiliteit, zelfs op ongelijke vloeren. De machinist heeft goed zicht op de lading en het pad door de speciale mastconstructie. De D06 en D08-palletstapelaars kunnen tegelijkertijd twee paletten vervoeren met een totale capaciteit van respectievelijk 600 kg of 800 kg.

eigenschappen

De D06 en D08 palletstapelaars zorgen voor de veiligheid van de bestuurder. Het begint met de helmstok: het is lang en heeft een montagepunt laag op de vorkheftruck. Daarom is een goede veiligheidsafstand tussen de bestuurder en het chassis gewaarborgd. Bovendien beschermt de lage chassiscorte de voeten van de bestuurder. Dankzij de kruipsnelheidsknop zijn de Linde SafetySpeed- en SafetyLift-functies, veilig transport en orderpicking mogelijk, zelfs in krappe ruimtes.

 • Lange helmstok met laag bevestigingspunt
 • Kruipsnelheidsknop voor veilig transport met verhoogde helmstok
 • SafetySpeed voor automatische snelheidsafstelling, afhankelijk van de positie van de dissel
 • SafetyLift voor veilige hefbewegingen met verticale stuurstand
 • Diep chassis voor voetbescherming

De dubbele voetstapelaars zijn eenvoudig te bedienen met de helmstok. Het werkt zelfs als de operator handschoenen draagt. Creep speed-knop voor gebruik in bijzonder beperkte ruimtes. De vrachtwagen rijdt met een snelheid van 1,5 km / h. Royale compartimenten bieden ruimte voor uitrustingsstukken en maken werkprocessen eenvoudiger.

 • Alle bedieningselementen worden ergonomisch op de helmstok geplaatst
 • Eenvoudig manoeuvreren in magazijnen in smalle gangpaden met behulp van de kruipsnelheidsknop
 • Royaal ontworpen opbergvakken

De speciale sterkte van de dubbele stapelaar is de bediening. Het intuïtieve bedieningsconcept maakt het mogelijk om de last met hoge nauwkeurigheid te heffen en te verlagen. Het is ook belangrijk dat de hefcilinders aan de zijkant zijn geïnstalleerd en de bestuurder heeft daardoor goed zicht op de lading en de plank. Bovendien worden de goederen voorzichtig op de vloer neergelaten met behulp van de Soft Landing-functie. Bij gebruik als dubbele stapelaar kunnen twee pallets tot een gewicht van 800 kg worden getransporteerd en opgeslagen. Het gepatenteerde zwenkwielsysteem biedt verbeterde tractie en stabiliteit.

 • Gevoelige en nauwkeurige laadverwerking
 • Optimaal zicht op de lading en de plank met de aan de zijkant gemonteerde hefcilinders
 • Soft Landing-functie voor zachte afzetting van de lading
 • Palletstop voor snel stapelen van twee pallets
 • Verbeterde tractie en stabiliteit door een 3-punts zwenkwielsysteem

Alle belangrijke truckcomponenten zijn eenvoudig te bereiken door de servicemonteur. Ze bevinden zich direct onder de motorkap. De servicemonteur kan alle relevante vrachtwagengegevens via een CAN-bussysteem voor fout- en slijtage-diagnose uitlezen. Bovendien geeft een multifunctioneel display continu de laadstatus van de batterij, de bedrijfsuren, de servicestatus en mogelijke fouten weer. De onderhoudsvrije, vocht- en stofbestendige 1,2 kW driefasige motor zorgt voor een continu hoge beschikbaarheid. Het gepatenteerde zwenkwielsysteem is een andere belangrijke factor als het gaat om onderhoud: met deze technologie is het niet meer nodig om de zwenkwielen opnieuw af te stellen.

 • Machineonderdelen worden onder de motorkap geplaatst om gemakkelijk toegankelijk te zijn
 • Onderhoudsvrije, vocht- en stofbestendige 1,2 kW driefasige motoren. Geen aanpassing van de zwenkwielen noodzakelijk
 • Multifunctioneel display voor een goed overzicht van de functies van de machine
 • Snelle uitlezing van de machinegegevens via het CAN-bussysteem

Technische fiche

Model loadcapaciteit/Lading Lift Accuspanning / nominale capaciteit (5 uur) Rijsnelheid, met / zonder lading
D06 0.6 / 1.0 (t) 2024 (mm) 24 / 150 (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
D08 0.8 / 1.0 (t) 2024 (mm) 24 / 250 (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
D08 ION 0.8 / 1.0 (t) 2024 (mm) 23 / 82 (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)

optiesoptional equipment

Alternatieve aandrijfwielen

De klant kan verschillende aandrijfwielen selecteren, afhankelijk van de besturingsomgeving. Elastische rubberen en geprofileerde wielen zijn beschikbaar in de selectie. Maar ook wielen van niet-markerend polyurethaan en zogenaamd nat gripmateriaal voor natte vloeren zijn beschikbaar.

Alternatieve vorkbreedtes

Vorkbreedtes zijn beschikbaar met een totale vorkbreedte van 540 mm en 560 mm als optie.

Aquamatics

Aquamatics maken het gemakkelijk en snel om gedestilleerd water in de batterij te vullen.

Verticale batterijwisseling

De laterale vervanging van de batterij met rollagers maakt snelle veranderingen mogelijk voor gebruik in meerdere diensten.

Til de mastvariaties op

Voor de D06 en D08 palletstapelaars zijn verschillende standaard hefmasten leverbaar met hefhoogtes van 1547 mm, 1724 mm en 2024 mm.

Geïntegreerde oplader

De batterij kan snel en zonder complicaties worden opgeladen met de geïntegreerde oplader.

Beveiliging tegen koude opslag tot -35 ° C

De koelhuisbeveiliging garandeert volledige beschikbaarheid en prestaties van de palletstapelaar tot minus 35 graden Celsius.

Laad de rugleuning

De lastrugleuning zorgt ervoor dat de lading wordt gestabiliseerd en niet naar achteren kan schuiven wanneer de lastdrager wordt geheven.

SafetySpeed

Proportioneel ten opzichte van de positie van het stuur, past de SafetySpeed-functie de voortstuwingssnelheid aan: hoe lager de stuurhoek, hoe lager de snelheid.

Tandem Load Wheel

Het tandemlaadwiel is verkrijgbaar in polyurethaan en ook in een polyurethaanversie die gesmeerd kan worden. Deze steunwielen bieden extra stabiliteit in moeilijke omstandigheden, zoals ongelijke vloeren, lange afstanden en extreme temperaturen.