Gespecialiseerd in material handling van LINDE en TOYOTA

D12 – D14, D12 HP Gevoelige behandeling

Wendbaarheid gecombineerd met hoge aandrijfcapaciteit

De elektrische dubbele stapelaars D12 – D14 zijn zeer flexibel als het gaat om het opslaan en verwijderen van goederen, voor langere transportafstanden met twee pallets of voor snelle orderverzamelprocessen. Een hoge werksnelheid wordt ook gegarandeerd door de Linde OptiLift-bedieningselementen. Het maakt nauwkeurig heffen en neerlaten van de lading mogelijk. Tegelijkertijd manoeuvreert de bestuurder de truck zonder moeite met behulp van de elektrische stuureenheid en instelbare stuurweerstand. De truck is ook zeer wendbaar met zijn compacte chassis. Dankzij de krachtige 3 kW driefasige motor kan de dubbele stapelaar een maximumsnelheid van zes kilometer per uur bereiken. Het hefvermogen is 1200 tot 1400 kg.

eigenschappen

De truck vermindert automatisch zijn snelheid tijdens het nemen van bochten. Dit beschermt de bediener en de lading tegen kantelen. Als de bestuurder de rijschakelaar loslaat, remt de dubbeldeksheftruck automatisch af. Een lastafhankelijke elektrohydraulische rem wordt onmiddellijk geactiveerd wanneer de bestuurder op de noodstopknop drukt. Een goed zicht op de lading draagt ook bij aan een verhoogde veiligheid. Het chassis is afgerond, waardoor het risico op letsel wordt verminderd. Het ontwerp van de disselkop vermindert ook het risico op beknelling. Kledingstukken kunnen niet worden gepakt.

 • Snelheidsreductie bij het rijden door bochten
 • automatisch remmen wanneer de rijschakelaar wordt losgelaten
 • lastafhankelijke rem bij het raken van de noodstop
 • optimaal zicht door de mast
 • afgeronde chassisvorm
 • veilig helmstokontwerp

De ergonomische bediening van de helmstok en de ruim opgezette compartimenten voor klemborden, dataterminals of laserscanners zorgen voor een gebruiksvriendelijke werkplek. De dubbele stapelaar is ook gemakkelijk te besturen met de elektrische besturing en instelbare stuurweerstand. De belasting van de bestuurder wordt verminderd, zelfs tijdens de maximale belasting.

 • Ergonomische bediening
 • ruim opgezette opbergvakken
 • elektrische stuureenheid voor moeiteloos gebruik

Door gebruik te maken van de elektrische stuurbekrachtiging inclusief instelbare stuurweerstand, kunnen machinisten de truck gemakkelijk besturen en moeiteloos manoeuvreren. De Linde OptiLift-bediening op de dissel zorgt voor een nauwkeurige lastafhandeling. De bestuurder bestuurt intuïtief alle rij- en heffuncties. De krachtige driefasige motor van 3 kW bereikt een maximale snelheid van 6 km per uur, zelfs bij een volle belasting. De snelheid past zich aan aan de stuurbewegingen.

 • Veilige en nauwkeurige laadverwerking met Linde OptiLift
 • Stuurbekrachtiging met instelbare stuurweerstand
 • Intuïtieve bediening van alle rij- en heffuncties
 • Krachtige driefasige motor van 3 kW

Een multifunctioneel display geeft de bestuurder informatie over de status van de truck. De servicemonteurs profiteren dan van een servicebeurt: nadat de notebook is aangesloten op de CAN-busverbinding, zien ze onmiddellijk alle relevante gegevens en kunnen ze deze snel beoordelen. Service-onderdelen zijn ook gemakkelijk toegankelijk. Bovendien hebben de driefasige motoren geen onderhoud nodig. Dit verhoogt ook de beschikbaarheid van de palletstapelaars.

 • Multifunctioneel display voor alle relevante vrachtwageninformatie
 • CAN-busaansluiting voor snelle diagnose van trucks
 • Gemakkelijke toegang tot de relevante apparaatcomponenten
 • Onderhoudsvrije motor

Technische fiche

Model loadcapaciteit/Lading Lift Accuspanning / nominale capaciteit (5 uur) Rijsnelheid, met / zonder lading
D12 1.2 / (2.0) (t) 1924 (mm) 24 / 375 [205/410] (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
D12 HP 1.2 / (2.0) (t) 1574 (mm) 24 / 375 [205/410] (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
D14 1.4 / (2.0) (t) 1924 (mm) 24 / 375 [205/410] (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)

optiesoptional equipment

Compartimenten voor dataterminal of barcodelezer

De brede, diepe compartimenten zijn perfect voor dataterminal, de barcodelezer of zelfs folierollen, werkhandschoenen en schrijfgerei.

Koelcelontwerp tot -35 ° C

De koelhuisversie garandeert de volledige beschikbaarheid en prestaties van de truck tot minus 35 ° Celsius.

Laad de rugleuning

De lastrugleuning zorgt ervoor dat lasten niet naar achteren kunnen schuiven wanneer de lastdrager omhoog wordt gebracht.

Mobiele of vaste batterijhouder voor laterale vervanging van de batterij

De rollende batterijfunctie in combinatie met het verwijderbare rack is ideaal voor toepassingen waarbij regelmatig van batterij moet worden gewisseld.

Laterale vervanging van de batterij

De laterale vervanging van de batterij met rollagers maakt snelle veranderingen mogelijk voor gebruik in meerdere diensten.

Zachte landingsfunctie voor het vorkenbord

De vorken worden geremd voordat ze landen met de "Soft Landing" -functie, zodat de geladen goederen zachtjes naar de vloer zinken.