Gespecialiseerd in material handling van LINDE en TOYOTA

H50 – H80 EVO Aanhoudende prestaties

Indrukwekkende bedrijfsprestaties – Minimaal onderhoudsschade

Veilige bediening en hoge handlingprestaties – met de H50 – H80 IC-trucks gaan beide hand in hand. Deze robuuste vrachtwagens zijn bij uitstek geschikt voor zware toepassingen met grote ladingen. Het dak en het frame van de beschermende bestuurder vormen een enkele compacte eenheid voor meer veiligheid, terwijl het slanke profiel van de hefmast het zicht van de bestuurder verbetert. Krachtige motoren, de hydrostatische directe aandrijving en het Linde Load Control hefmastbesturingssysteem staan allemaal garant voor hoge operationele prestaties. Bovendien werkt de hydrostatische aandrijving zonder transmissie, koppeling, differentieel of trommelremmen – waardoor de onderhoudstijd wordt verkort en de verwerkingscapaciteit verder toeneemt.

eigenschappen

Het Linde-beschermkader omringt de behuizing. Bovendien is de H50 - H80 een vrachtwagen met een grote impact op liften. Er is een stalen rooster op het dak dat verschuift wanneer de bestuurder de mast naar voren of achteren kantelt. Goed zicht rondom, hoge hefcapaciteit, remvrij remmen zonder remmen en volledige hydraulische besturing.

 • Linde beschermerframe
 • Linde torsiesteun
 • Goed zicht dankzij de slanke hefmast
 • Uitstekende stabiliteit
 • Elektronische eindpositie demping

De H50 - H80 IC-trucks vallen op door hun ergonomische bedieningsconcept, dat duidelijk zichtbaar is in de ruime cabine, met een doordachte lay-out en precisiesturing. De dual-pedaalbedieningen van Linde verlichten ook de werkprocessen: Elk pedaal beweegt de truck vooruit of achteruit en als de bestuurder ze van het pedaal afhaalt, gebruikt de truck de hydraulica om te stoppen, wat betekent dat er geen rem nodig is. Bovendien zijn de rubberen lagerontkoppelde aandrijfeenheid en de ophangingcabine, die beide belangrijk zijn.

 • Linde Load Control
 • Hydrostatische besturing
 • Automotive standaardcabine
 • Goed zicht rondom

De H50 - H80 IC-trucks zijn krachtig en precies dankzij hun hydrostatische directe aandrijving, terwijl high speed motoren worden aangedreven door dieselmotoren met hoog koppel, drijfgas en aardgas. Met Linde Load Control kan de bestuurder de taken voor het laden en lossen met de vingertoppen met millimeternauwkeurigheid uitvoeren. Bovendien beschikken de IC-trucks over uitzonderlijke restcapaciteit voor het transport van zeer zware ladingen.

 • Motoren met hoog koppel
 • Lage uitlaatemissies
 • Hydrostatische directe aandrijving
 • Linde Load Control
 • Hefmast met hoge restcapaciteit

Avec les chariots IC Linde H50 - H80, de longs intervalles de maintenance minimisent les temps d'immobilisation et réduisent les coûts d'huile et de pièces de rechange: La première vidange d'huile moteur et la lubrification de l'essieu directeur et du mât ne sont nécessaires qu'après 1000 heures de fonctionnement. Mieux encore, le premier changement d'huile hydraulique ne se produit qu'après 6000 heures. Cette longue période est due à un système de filtrage innovant. L'entraînement direct hydrostatique nécessite également un travail d'entretien minimal, car les composants nécessitant une maintenance importante tels que les freins de transmission, d'embrayage, de différentiel et de tambour ne sont pas nécessaires.

 • Lange onderhoudsintervallen
 • Lagere onderhoudskosten
 • Efficiënt gebruik van hulpbronnen
 • Hoge beschikbaarheid

Technische fiche

Model loadcapaciteit/Lading Afstand loadcentrum
H50D 5.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H50T 5.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H60D 6.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H60T 6.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H70D 7.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H70T 7.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80/1100D 8.0 (t) 1100 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80/1100T 8.0 (t) 1100 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80/900D 8.0 (t) 900 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80/900T 8.0 (t) 900 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80D 8.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)
H80T 8.0 (t) 600 (mm) 22 / 23 (km/h)

optiesoptional equipment

Roterende werkplek van de bestuurder

Het werkstation kan tot 90 graden worden gedraaid in de richting van het zicht van de bestuurder en verlichten de belasting van het bewegingsapparaat.

Geavanceerde comfortstoelen

Lendensteunen, verwarmde stoelen, actieve stoelventilatie, luchtvering en verschillende instelfuncties zijn allemaal beschikbaar.

Linde Safety Pilot

In vorkheftrucks met contragewicht helpt het gebruik van de Linde Safety Pilot om ongelukken met kantelen te voorkomen.

Radio met CD-speler

Het systeem speelt ook CD's af die MP3- en WMA-bestanden bevatten. Het beschikt ook over een ingebouwde AUX-ingang voor het aansluiten van apparaten zoals smartphones.