Onze merken

Linde, het heftruckmerk bij uitstek.

Linde Material Handling Gmbh is een Duitse fabrikant die alom bekend is voor zijn kwaliteitsheftrucks en is onderdeel van de Kion Group.

Linde MH staat bekend als vooraanstaande bouwer van heftrucks, magazijntrucks en is de marktleider in Europa.

Linde’s kennis is opgebouwd door de jaren van ontwikkeling en fabricage van elektrische rijsystemen  voor externe cliënten.

Als internationaal bedrijf heeft Linde MH 9 productie –en assemblagelijnen in alle belangrijke regio’s wereldwijd, en het globaal verkoop en service netwerk heeft locaties in meer dan 100 landen.

In het fiscaal jaar 2011 stelde Linde MH 13800 mensen te werk en jaarlijks verkoop van 2.86 miljard. Euro.

Linde MH heeft machines van toepassing voor verschillende branches:

O.a. stacking, storage, order picking, transport zijn onderdeel van hun specialisatie.

Linde heeft machines met capaciteiten tussen  tot 45 ton.

Linde machines zijn reeds van bij het begin van KHB onderdeel van de verhuurvloot, ook nieuwe en tweedehands Linde machines zijn te koop bij KHB.

 

Prijsofferte?verkoop@khb.be of verhuur@khb.be

A.T.I.B.

Sinds 2006 heeft KHB het dealership verworven van het Italiaanse familiebedrijf ATIB en dit in exclusiviteit voor België.

ATIB levert reeds sinds 1972 voorzetapparatuur van hoogstaande kwaliteit voor heftrucks en dit voor uiteenlopende toepassingen.

In het gamma van ATIB zitten o.a. vorkenverstellers, meervoudige palletvorkenverstellers, rotators, balenklemmen, rollenklemmen, sideshifters, enz. …

De prijs-kwaliteitsverhouding staat steeds voorop, KHB engageert reeds jaren om dit premiummerk op een degelijke manier te vertegenwoordigen.

Wij maken graag een aangepaste offerte en bedenken mee de juiste oplossingen voor uw logistieke vraagstukken.

Aarzel niet om verdere informatie hierover in te winnen bij onze verhuur of verkoopdienst.

 

Prijsofferte?verkoop@khb.be of verhuur@khb.be

Het volledige aanbod van ATIB is te vinden via www.atib.com.

Multisweep

Sinds 2012 heeft KHB het dealership voor de Benelux verworven van het Ierse merk Multisweep onderdeel van Rota Industries LTD.

De Multisweep veegmachines zijn van premium kwaliteit en zijn voorzien van duurzame componenten wat resulteert in lage onderhoudskosten en een lange levensduur.

Het Multsweep gamma bestaat uit versies 270,425,725,900 en RT800 en zijn compatibel met heftrucks, verreikers, tractoren, enz. …

Multisweep veegmachines worden aangestuurd door het hydraulisch systeem van de gekoppelde machine, bij het ontbreken van deze mogelijkheid kan er eventueel een dieselmotor als optie bijgeleverd worden.

Doelgroepen zijn o.a. havenbedrijven, betonfabrieken, brouwerijen, bouwbedrijven, houtbedrijven, graandepots, enz. …

De Multisweep veegmachines kunnen dus universeel aangewend worden, koppel ze aan uw heftruck of ander compatibel toestel en uw werkplaats of bedrijfsterrein zal gereinigd worden als nooit eerder.

De bedrijven KHB en Multisweep combineren hun kwaliteiten tot een efficiënte samenwerking met de tevredenheid van de klant als doel.

Wij maken graag een aangepaste offerte en bedenken mee de juiste oplossingen voor uw logistieke vraagstukken.

Aarzel niet om verdere informatie hierover in te winnen bij onze verhuur of verkoopdienst.

 

Prijsofferte?verkoop@khb.be of verhuur@khb.be

Het volledige aanbod van Multisweep is te bekijken via www.multisweep.com

Toyota + BT

Wij hebben sinds begin jaren 90 een dealership met Toyota. Dit voor transpalletten, heftrucks en reachtrucks (en in alle capaciteiten). 

 

Prijsofferte?verkoop@khb.be of verhuur@khb.be