Service

Service is één van de activiteiten binnen KHB waar wij heel veel belang aan hechten, een gedegen service leidt tot de tevredenheid en het vertrouwen van de klant in KHB. 

KHB behartigt de service van zowel huurmachines als eigenaarsmachines en dit voor alle merken. 

Onze vloot onderhoudswagens is uitgerust in functie van een professionele interventie bij onze klant te verzekeren,onze vloot heeft een actieradius die heel België beslaat. Zo zorgen wij dagelijks voor het correcte onderhoud en noodzakelijke interventies en maken wij tevreden mensen van onze klanten. 

Onze ervaren onderhoudstechnici bekomen op een constante basis het nodige onderricht in de vorm van technische opleidingen. Actuele kennis en wetenschap is van het grootste belang. 

Nieuwe technici bekomen in hun inloopperiode een grondige opleiding en worden ondersteund door onze anciens met de nodige aandacht voor precisie. Wij hebben een uitgebreide vloot op onze locatie zodat wij kunnen anticiperen op onvoorziene omstandigheden en kunnen voldoen aan specifieke behoeften van onze klanten. Indien uw machine in ons atelier hersteld dient te worden, hoeft u doorgaans slechts één week huur te betalen op uw overbruggingsmachine!

Hydraulische oplossingen

Problemen of onderhoud nodig aan de hydraulische leidingen van uw machine? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben hier de nodige mensen in dienst die zich uitsluitend bezighouden met Hydrauliek. 

Las, frees -en draaiwerken

Met onze eigen las, frees- en draaiwerkhal kunnen we werkelijk alles maken voor u. 

Hydrostaten en motoren

Onze goed opgeleide techniekers hebben alle nodige kennis in huis over hydrostaten en motoren van heftrucks, verreikers, schaarliften, transpalletten,...

Eigen carrosseriewerk

Met een eigen spuithal maken we een machine niet alleen van binnen terug nieuw, maar ook vanbuiten. 

Bandenservice

'Jan de bandenman' heeft deze bijnaam niet voor niets gekregen. Hij zorgt er bv. voor dat uw versleten heftruckbanden er toch nog wat kilometers bij kunnen doen.

Magazijn

In ons magazijn hebben wij wisselstukken voor heftrucks, verreikers, schaarliften, hoogwerkers, transpalletten,... Kortom een uitgebreid magazijn. Er zijn overigens zowel nieuwe als occasie wisselstukken beschikbaar.

Totaaloplossingen

Machineparkoptimalisatie nodig? Wilt u lean onderwerpen gaan invoeren (verspillingen in uw bedrijf elimineren)? Onderhoud van A tot Z op een machine nodig? Iets anders?

Binnendienst

Wat is binnendienst?

Hebt u een vraag over uw machine in ons atelier? Wilt u onderdelen bestellen? Wenst u een afspraak te maken voor een herstelling/service? Contacteer dan de binnendienst. 

Binnendienst

KHB
Servicemanager workshop
+32(0)13 35 09 09

Buitendienst

Wat is buitendienst?

Hebt u problemen aan uw machine, gehuurd of gekocht? Contacteer de buitendienst.

Manu

Filippone
Servicemanager Buitendienst
+32(0)13 35 09 09