Gespecialiseerd in material handling van LINDE en TOYOTA

L14 – L20 KRACHTIG OPHEFFEN

PRECISIEBEHANDELING VOOR HOGE BELASTINGEN

De L14 – L20 voetgangersstapelaars met betere prestaties 2,3 kW driefasenmotoren en hoge belastingscapaciteiten. Ze zijn ideaal voor gebruik in smalle gangpaden van serviceliften. Er is een optionele initiële liftversie voor meer bodemvrijheid. De truck kan lasten tot 2000 kg veilig boven hellingen en oneffen geladen documenten vervoer. De gevoelige OptiLift hefmastbesturing maakt de bediening gemakkelijk, omdat alle hijsbewegingen zeer precies lopen.

eigenschappen

De hefmast kan alleen worden opgetild als de dissel in de hoogste stand staat. Dit wordt geleverd door de Linde SafetyLift-functie. Bovendien past de truck zijn snelheid automatisch aan de afstand tussen de bestuurder en de truck aan. De hoek van de helmstok is de basis hiervoor. In de eerste plaats activeert de vrachtwagen een elektromagnetisch remsysteem als de bestuurder de helmstok naar de bovenste of onderste eindpositie verplaatst. Lichte weerstand voor het einde van de slag voorkomt onbedoeld remmen. De optionele weegschaal geeft niet alleen het gewicht van de lading weer, maar waarschuwt ook voor overbelasting.

 • Automatische snelheidsaanpassing
 • Einde slagvastheid voorkomt onbedoeld remmen
 • Optioneel weegsysteem met waarschuwing als de nominale belastingscapaciteit wordt overschreden

Alle bedieningselementen zijn ergonomisch in de disselkop geplaatst en zijn intuïtief te bereiken. Dit maakt de werkdag eenvoudiger. Hetzelfde geldt voor de elektrische stuurbekrachtiging. Hiermee kan de bestuurder zonder veel moeite manoeuvreren. Royaal ontworpen opbergvakken bieden ruimte voor werkapparatuur zoals scanners.

 • Linde Load Control voor gevoelige en precieze lastbehandeling
 • Elektrische stuureenheid zorgt voor moeiteloos rijden
 • Zachte landing van de vorken met de Soft Landing-functie
 • Royaal ontworpen opbergvakken

Laadvermogen van 1400 tot 2000 kg en een krachtige 2,3 kW driefasige motor. Beide factoren zorgen voor efficiënte afhandelingsprocessen. Tegelijkertijd geeft het robuuste chassis de voetgangersstapelaar een groot restcapaciteit. De belastingen kunnen heel precies worden verplaatst met behulp van het OptiLift bedieningsconcept. De vorken landen zacht met behulp van de Soft Landing-functie. De optionele weergave van het gewicht van het gewicht is nuttig in veel verwerkingsprocessen. Het geeft het gewicht weer met een nauwkeurigheid van +/- 50 kg tot een hefhoogte van 1500 mm.

 • Krachtige driefasige motor van 2,3 kW
 • Kruipsneltoets voor veilig manoeuvreren in beperkte ruimtes
 • Lastgewichtsmeting en weergave SafetySpeed past automatisch de snelheid aan
 • Aanpassing van snelheid in bochten

Service Robust components, a stable chassis and a maintenance-free three-phase motor ensure long service intervals and low operating costs. The motor is constructed in such a way that it is completely moisture and dust resistant. These trucks will be in use for a long time, even under intensive use. The large color display gives service technicians and operators a quick overview of operating hours, battery capacity and service status.

 • Multifunctioneel display met gewichtsindicatie, bedrijfsurenteller, serviceweergave, acculadingweergave en weergave van interne foutcodes Onderhoudsvrije 2,3 kW driefasen aandrijfmotor
 • CAN-bustechnologie
 • Robuust chassis voor hoge resterende belastingscapaciteit

Technische fiche

Model loadcapaciteit/Lading Lift Accuspanning / nominale capaciteit (5 uur) Rijsnelheid, met / zonder lading
L14 1.4 (t) 2844 (mm) 24 / 250 (Li-ION 205/410 Ah) (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
L16 1.6 (t) 2844 (mm) 24 / 250 (Li-ION 205/410 Ah) (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)
L20 2.0 (t) 2684 (mm) 24 / 375 (V)/(Ah) 6 / 6 (km/h)

optiesoptional equipment

Eerste lift

De initiële lift maakt een grotere bodemvrijheid mogelijk, zodat de truck zelf gemakkelijker te manoeuvreren is op hellingen en ongelijke vloeren. Alleen de steunarmen van de vorkheftruck worden opgetild door de initiële lift.

Koelcelbescherming tot -35C °

De koelhuisbeveiliging garandeert volledige beschikbaarheid en prestaties van de palletstapelaar tot minus 35 graden Celsius.

Laad de rugleuning

De lastrugleuning zorgt ervoor dat lasten niet naar achteren kunnen schuiven wanneer de lastdrager wordt opgetild en op de bestuurder valt.

Liftsnelheid Booster

Voor toepassingen met veel tillen, is er de optionele Lift Speed Booster. De hefsnelheid zonder belasting wordt met 40 procent verhoogd.

Laterale vervanging van de batterij

De laterale vervanging van de batterij met rollagers maakt snelle veranderingen mogelijk voor gebruik in meerdere diensten.

Flexibele hefmasthoogte

Om veelzijdige operationele vereisten te beheren, kan de klant kiezen uit standaard-, duplex- en triplexmasten. Een duplexmast wordt gebruikt voor grotere hefhoogten. Deze mast heeft ook een binnenmastprofiel dat de hefhoogte van de heftruck bijna verdubbelt. Een triplexmast is uitgerust met twee telescoperende binnenmastprofielen en kan een hefhoogte bereiken die bijna drievoudig is aan de buitenmast.

Tandem ondersteuningswiel

De robuuste steunwielen met tandem bieden extra stabiliteit, zoals op oneffen ondergrond, over lange afstanden of in extreme hitte.