Service

Service op maat

Wie kiest voor Kempens Heftruckbedrijf, kiest niet enkel voor machines van kwaliteit maar ook voor de bijhorende topservice. Wij bieden die voor alle merken en alle machines. U kan bij ons terecht voor herstellingen met garantie, het beheer van uw toestel, onderhoudscontracten etc.

Bij KHB gaan we zelfs nog een stap verder: wij maken elk toestel zoals u het als klant wenst. Zo voorzien wij de mogelijkheid om machines uit te rusten met aangepaste belichting, grasbanden, een open of gesloten cabine, verwarming… Neem contact op met één van onze experten om meer info te verkrijgen over deze gepersonaliseerde service.

Speciaal uitgeruste werkplaatsen

Voor het onderhoud van verschillende machines zoals hoogwerkers, schaarliften, verreikers, heftrucks en voorzetapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Kempens Heftruckbedrijf beschikt over speciaal uitgeruste werkplaatsen, met o.a. draaibanken, frezen, persen, een hydraulische testbank en bandensnijmachines. Verder behoort ook een lashal, hydrostaten- en motorenhal, een groot magazijn en een spuitcabine voor carrosseriewerken tot onze infrastructuur. Zo staan we onze klanten met al het juiste materiaal ten dienste!

Onze techniekers zijn hoogopgeleid: ze beschikken over de nodige brevetten en specialisaties alsook professionele licenties voor Toyota en Linde heftrucks. De nodige kennis en ervaring is dus in huis om de installatie en afstemming van de machines conform de huidige regelgevingen uit te voeren. Bovendien wordt iedere technieker continue bijgeschoold om voortdurend de beste service te kunnen leveren.

Ook service op verplaatsing

Naast onze werkplaatsen bieden wij ook de mogelijkheid om het nodige onderhoud en/of herstellingen bij u ter plaatse te komen uitvoeren. Onze speciaal uitgeruste servicewagens voeren interventies uit over heel België. De techniekers komen dan tot bij u om bijvoorbeeld banden te herstellen of te vervangen en leidingen te persen.

Is de herstelling onmogelijk ter plaatse uit te voeren? Dan komt onze daarvoor uitgeruste transportdienst uw machine ophalen, zodat die in de werkplaats hersteld kan worden. U kan dus steeds rekenen op de topservice van KHB!

Tijd voor onderhoud? Nood aan een herstelling? Benieuwd naar een gepersonaliseerde oplossing voor uw machines? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.

Configureren & Contact

Adviesgesprek aanvragen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen, nieuws over nieuwe leveringen en persoonlijk advies.