Over KHB

Kempens Heftruckbedrijf is hét aanspreekpunt voor de verhuur, verkoop en service van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en schaarliften. Al meer dan 35 jaar verzorgen wij kwalitatief materiaal en een persoonlijke service aan onze klanten.

Wij verkopen een ruim aanbod aan machines. Zo zijn wij gespecialiseerd in material handling van Toyota en Linde en zijn we de exclusieve invoerder van ATIB. Andere premium merken die KHB aanbiedt zijn Merlo, Manitou, Hyster, Multisweep, Kalmar, Skyjack, JLG, A.T.I.B. en Vetter. Ontdek al onze machines voor verkoop hier.

Wij verhuren ook machines, zowel op lange termijn als op korte termijn. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgt ervoor dat u steeds de juiste machine voor uw werk vindt. Het team van KHB staat u graag bij met professioneel advies! Bekijk hier ons aanbod voor verhuur.

Al 36 jaar staat eigenaar Maurits Foets aan het roer van Kempens Heftruckbedrijf. Wat voordien nog een eenmanszaak was, is momenteel een sterk groeiende speler op de Belgische markt. Me zijn +30 werknemers wint KHB snel terrein. 

 

 

Visie

Wij streven ernaar duurzame machines te leveren met een ongeëvenaarde service waar onze klanten op kunnen steunen.

Missie

Wij willen DE oplossing op maat bieden voor uw bedrijf op gebied van heftrucks en hoogtewerkers.

 

De Kernwaarden van KHB

Kwalitatieve producten voor langdurig gebruik

‘Een heftruck kopen, is een genot van één dag. Een heftruck gebruiken, is het genot van jaren’

Bij Kempens Heftruck Bedrijf verkopen en verhuren we enkel Heftrucks en Hoogwerkers van merken waar we 100% achter staan, kwaliteit staat bij ons centraal! Kempens Heftruck Bedrijf is gespecialiseerd in material handling van heftrucks van Linde en Toyota. Wij hebben steeds een groot aantal Heftrucks en Hoogwerkers in stock voor tal van toepassingen. KHB beschikt over een ruim magazijn waar alle originele onderdelen ter beschikking staan voor onderhoud en reparatie van uw Heftruck of Hoogwerker. Wij werken enkel met originele onderdelen, rechtstreeks van bij de fabrikant en met bijhorende fabrieksgarantie. Bij Kempens Heftruck Bedrijf staan wij garant voor de beste kwaliteit!

 

Transparantie en garantie

‘Kempens Heftruck Bedrijf maakt waar wat het belooft’

Wij dragen transparantie en eerlijke communicatie hoog in het vaandel. Bij KHB  maken we waar wat wij beloven! Elke machine die u bij ons koopt (zowel nieuw als occasie) komt met een totaal garantie.

 

Service op maat van de klant

Bij KHB bekijken we samen welke machine bij u past! 

Met meer als 35 jaar ervaring in de sector, zorgen wij mee voor de optimalisatie van uw heftruckpark. U machine wordt gebruikt voor speciale doeleinden? Geen probleem, Wij bouwen uw machine verder uit op maat. Bij KHB beschikken we over ervaren en gepassioneerde techniekers die klaar staan om uw machine uit te bouwen naar wens. Tevens zorgen wij voor onderhoud of herstelling van uw machine. Dit kan ter plaatse door onze baantechniekers of in onze volledig uitgeruste werkplaatsen.

Hulp nodig? Hebt u een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Bel ons op +32 013 35 09 09 of stuur ons een bericht.

Configureren & Contact

Adviesgesprek aanvragen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen, nieuws over nieuwe leveringen en persoonlijk advies.