Over KHB

Al meer dan 36 jaar verzorgt Kempens Heftrukcbedrijf (KHB) kwalitatief materiaal en een persoonlijke service aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in material handling van zowel Toyota als Linde & exclusieve invoerder van ATIB. Naast deze merken bieden we premium merken zoals Merlo, Manitou, Hyster, Multisweep, Kalmar, Skyjack, JLG en Vetter aan. Ontdek al onze machines voor verkoop hier.

Kempens Heftruckbedrijf verhuurt ook machines, zowel op korte als lange termijn. Het team van KHB staat steeds klaar met de juiste machine en met professioneel advies. Bekijk hier ons aanbod voor verhuur!

Maurits Foets staat als eigenaar al meer dan 36 jaar aan het roer van Kempens Heftruckbedrijf. Beginnend vanuit een eenmanszaak, is KHB momenteel een sterk groeiende speler op de Belgische markt.

 

 

Visie

Wij streven ernaar duurzame machines te leveren met een ongeëvenaarde service waar onze klanten op kunnen steunen.

Missie

Wij willen DE oplossing op maat bieden voor uw bedrijf op gebied van heftrucks en hoogtewerkers.

 

De Kernwaarden van KHB

Kwalitatieve producten voor langdurig gebruik

‘Een heftruck kopen, is een genot van één dag. Een heftruck gebruiken, is het genot van jaren’

Bij Kempens Heftruckbedrijf verkopen en verhuren we Heftrucks, Hoogwerkers en Schaarliften van merken waar we de volle 100% achterstaan. Wij zijn gespecialiseerd in material handling van heftrucks van Linde en Toyota. Voor tal van toepassingen hebben wij steeds de juiste heftruck ter beschikking. In ons ruim magazijn beschikken we over originele onderdelen ter reparatie van uw Heftruck of Hoogwerker. Enkel originele onderdelen met bijbehorende fabrieksgarantie worden gebruikt. Wij staan garant voor de beste kwaliteit!

Transparantie en garantie

‘Kempens Heftruck Bedrijf maakt waar wat het belooft’

Eerlijke communicatie en transparantie dragen wij hoog in het vaandel. Elke machine dat u bij ons koopt of huurt, komt met een totaal garantie. 

Service op maat van de klant

Uw heftruck park wordt geoptimaliseerd met onze ervaring van meer dan 36 jaar. U machine wordt gebruikt voor speciale doeleinden? Wij bouwen uw machine verder op maat. Wij beschikken over ervaren en gepassioneerde techniekers die klaar staan om de machines uit te bouwen naar uw wens. Onderhoud en herstellingen van uw machines worden voorzien door ons. Deze kunnen ter plaatse door onze baan techniekers of in onze volledig uitgeruste werkplaatsen uitgevoerd worden.

Hulp nodig? Hebt u een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Bel ons op +32 013 35 09 09 of stuur ons een bericht.

Configureren & Contact

Adviesgesprek aanvragen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen, nieuws over nieuwe leveringen en persoonlijk advies.