Gespecialiseerd in material handling van LINDE en TOYOTA

H40 – H50 EVO Powerplayer met Soft Touch

Dauerhafte Spitzenleistung unter harten Bedingungen

Die Qualität der H40 – H50 IC-Lastwagen kommt in besonders langen und anspruchsvollen Anwendungen wirklich zum Tragen. Leistungsstarke Motoren, ein hydrostatischer Direktantrieb und die Hubgerüststeuerung von Linde Load Control sorgen für eine konstant hohe Betriebsleistung. Gleichzeitig muss der Lkw nur selten zu Wartungszwecken abgestellt werden, da beispielsweise die Lager der Achsen und der Kippzylinder wartungsfrei sind. Gleiches gilt für den robusten Direktantrieb, der ohne Getriebe oder Trommelbremsen arbeitet. Erhöhte Sicherheit ist unter anderem dank des Linde Protector-Rahmens gewährleistet, bei dem Dach und Rahmen eine einzige robuste Einheit bilden.

eigenschappen

Het Linde Protector Frame biedt uitstekende bescherming voor de bestuurder en omsluit hem met een gesloten eenheid gevormd uit het frame en het dak. En in de H40 - H50 IC-trucks blijft de bestuurder ook goed rondom zicht dankzij het slanke profiel van de hefmast en de kantelcilinders die buiten het zicht blijven. Linde Curve Assist voorkomt dat de truck te snel in bochten rijdt, terwijl remmen zonder een besturingsvertraging en een terugslagvrije besturing de bestuurder helpen de heftruck beter te besturen. De indrukwekkende restcapaciteit garandeert een uitstekende veiligheid, zelfs bij het dragen van zware lasten.

 • Linde beschermerframe
 • Linde-motorbeveiligingssysteem
 • Linde Curve Assist
 • Goed zicht rondom
 • Controle overtolligheid

Het ontwerp, de bediening en de technologie van de H40 - H50 IC-trucks zijn allemaal gebouwd rond de ergonomische vereisten voor de bescherming van de bestuurder. Daarom heeft de bestuurder een ruime cabine met veel beenruimte en goed zicht rondom, alle display-instrumenten en schakelaars binnen handbereik, en rubber lagerontkoppelde aandrijfassen die trillingen tijdens het rijden verminderen. Bovendien zorgt de Linde Load Control ervoor dat de bestuurder alle hefmastfuncties met hun vingertoppen kan bedienen, waardoor de druk op hun rug wordt verlicht.

 • Dubbele pedaalbediening
 • Linde Load Control
 • Hydrostatische besturing
 • Automotive standaardcabine
 • Goed zicht rondom

De Linde H40 - H50 IC-trucks: hoge prestaties, lage uitlaatemissies en soepele bewegingen. Kwaliteiten die worden gewaarborgd door moderne dieselmotoren met hoog koppel, drijfgas en aardgasmotoren, en de hydrostatische directe aandrijving. Linde Load Control verbetert het tempo van het rijgedrag, omdat de bestuurder moeiteloos alle truck- en mastbewegingen tot op de laatste millimeter kan besturen. Gebruikers profiteren ook van een hydraulisch hefsysteem met een variabele vervangingspomp die het vermogen levert dat nodig is voor hoge hefsnelheden, waardoor het motortoerental, het brandstofverbruik en de slijtage worden verminderd.

 • Kosteneffectieve consumptie
 • Hoog koppel
 • Linde Load Control
 • Vlotte, nauwkeurige beweging
 • Hydraulische variabele vervangingspomp voor extra functies

De Linde H40 - H50 IC-trucks zijn zelden actief dankzij hun lange onderhoudsintervallen. De eerste olieverversing is alleen nodig na 1000 bedrijfsuren en de eerste hydraulische olieverversing na 6000. Uiteraard betekent dit een verlaging van de kosten voor olie en reserveonderdelen. Bovendien vereisen veel van de bewegende deelcontactpunten, zoals de axiale rotatie of de hefboom van de mast en de kantelcilinder, helemaal geen controles.

 • Minder onderhoud en downtime
 • Lage kosten voor olie en reserveonderdelen
 • Onderhoudsvrije bewegingsdelen

Technische fiche

Model loadcapaciteit/Lading Afstand loadcentrum
H40D 4.0 (t) 500 (mm) 21 / 21 (km/h)
H40T 4.0 (t) 500 (mm) 21 / 21 (km/h)
H45T 4.5 (t) 500 (mm) 24 / 24 (km/h)
H50/500D 4.99 (t) 500 (mm) 24 / 24 (km/h)
H50/500T 4.99 (t) 500 (mm) 24 / 24 (km/h)
H50/600D 4.99 (t) 600 (mm) 24 / 24 (km/h)
H50/600T 4.99 (t) 600 (mm) 24 / 24 (km/h)

optiesoptional equipment

BlueSpot™

De Linde BlueSpot ™ Verbetert de veiligheid tijdens gebruik omdat de LED-spot de heftruck geruisloos zichtbaar maakt.

Container versie

De truck is slechts 2220 mm hoog, zodat de bestuurder standaard transportcontainers kan inladen voor laden of lossen. Deze afmetingen zijn van vitaal belang voor containerterminaltoepassingen en waar containers moeten worden behandeld.

Roterende werkplek van de bestuurder

Het werkstation in de cabine kan in de rijrichting tot 90 graden worden gedraaid, waardoor het zicht van de bestuurder wordt verbeterd en de belasting van het bewegingsapparaat wordt verlicht.

Geavanceerde comfortstoelen

Lendensteunen, verwarmde stoelen, actieve stoelventilatie, luchtvering en verschillende instelfuncties zijn allemaal beschikbaar.

Getränkeversion

De werkruimte is nu 400 mm groter, wat betekent dat de bestuurder ondanks een grote belasting beter naar voren kan kijken en geen achteruit hoeft te schakelen. Dit verbetert de productiviteit en veiligheid in veel industrieën, met de chef van de drankenindustrie onder hen.

Linde Safety Pilot

In vorkheftrucks met contragewicht helpt het gebruik van de Linde Safety Pilot om ongelukken met kantelen te voorkomen.

Radio met CD-speler

Het systeem speelt ook CD's af die MP3- en WMA-bestanden bevatten. Het beschikt ook over een ingebouwde AUX-ingang voor het aansluiten van apparaten zoals smartphones.