Onderdelen Op Maat

Kempens Heftruck Bedrijf maakt onderdelen voor uw machine volledig op maat: Voor elke klant geven wij aangepast advies en bouwen wij de machine verder uit naar wens. Zo voorzien wij de mogelijkheid om machines uit te rusten met aangepaste belichting, grasbanden, een open of gesloten cabine, verwarming…

Bij KHB zorgen we op deze manier mee voor meest efficiënte werking van uw machinepark in elke sector! 

Benieuwd naar een gepersonaliseerde oplossing voor uw machines? Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.

 

Kempens Heftruckbedrijf beschikt over speciaal uitgeruste werkplaatsen, met o.a. draaibanken, frezen, persen, een hydraulische testbank en bandensnijmachines. Verder behoort ook een lashal, hydrostaten- en motorenhal, een groot magazijn en een spuitcabine voor carrosseriewerken tot onze infrastructuur. Kortom, wij hebben alles in huis om uw machines volledig uit te bouwen.

Naast reparatie en onderhoud, zijn wij gespecialiseerd in het herconditioneren van volledige heftrucks. Wij beschikken over de juiste middelen om een revisie uit te voeren van stuurassen, masten, electrishe besturing, carroserie, …

Jaarlijks reviseren wij tal van volledige heftrucks die vervolgens duurzaam en uiterst functioneel worden ingezet. 

Een totale Herconditionering betreft een pure revisie van buitenaf alsook het correct herstellen en instellen van alle functies en systemen binnenin. Bij ons wordt een reconditionering uitgevoerd met de intentie om de machine terug naar de oorspronkelijke voorwaarden te herstellen. Machines worden bij ons tot in detail gereconditioneerd. Van motorische en elektronische herstellingen tot het herlakken van de carroserie en bevordering van het zitcomfort.

Op zoek naar een betaalbare heftruck waar u nog jaren plezier aan heeft? Kom eens kijken naar onze volledig gereconditioneerde occasie heftrucks!

Neem contact op met ons team en wij helpen u graag verder.